pentru ca de obicei nu stiu ce fac, cum fac, si, din cand in cand, de ce fac .... dar imi place

joi, 10 mai 2007

Un fel de story

Am fost duminica trecuta la un meci de fotbal de juniori in ideea de vedea daca pot sa scot un story, sau ca sa fiu sincer pt ca ma distra ideea. Am facut ce am facut acolo si asta mi-a dat ideea unui story pe care o sa-l fac in urmatorele saptamani, avand ca subiect inexistenta investitiilor in scolile de juniori.
Pentru inceput uite ce a iesit duminica: (pozele sunt in ordine cronologica)

AFC Atletico - Dinamo 2-1
Dupa meci Atletico a pierdut la masa verde pentru ca a introdus un jucator din '88, limita de varsta fiind '89. Cu toate asta erau foarte fericiti ca au castigat pe teren cu rivala pentru locul 2 Dinamo. As vrea sa sublieniez faptul ca acesti copii nu primesc nici un ban (cei de la Atletico), iar clubul este sustinut din buzunarul patronului-antrenor.




Un jucator de la AFC Atletico Bucuresti,isi pune o fasa elastica, in vestiar, inainte de inceputul meciului



Jucatorii echipei AFC Atletico Bucuresti isi asculta antrenorul in vestiar inainte de meci.



Catana Cristian, capitanul formatiei AFC Atlitico Bucuresti trece prin fata parintilor prezenti la meci.



Ion Manu, antrenorul echipei Dinamo, isi urmareste elevii in timpul meciului.



Nemteanu Dazie de la AFC Atletico Bucuresti loveste mingea



Un jucator de la Atletico Bucuresti este asutat de doi golegi dupa ce s-a accidentat.



Doi Parinti ai jucatorilor urmaresc meciul.



Un jucator de la dinamo se lupta cu Marius Solomon de la Atletico Bucuresti



Un Jucator de la Dinamo se bucura dupa golul egalizator.



Un jucator de la Dinamo treage la poarta



Un jucator de la Atletico isi curata o zgarietura in timp ce antrenorul discuta cu jucatorii, in pauza meciului.



Doi jucatori de la dinamo sar la o lovitura libera.



Un jucator de la Atletico se bucura dupa golul victoriei.



Capitanul echipei Atletico isi imbartiseaza un coleg la finalul meciului.



Nemteanu Dazie de la AFC Atletico Bucuresti iese din vestiarul arbitrilor, dupa ce a discutat cu acestia. Nemteanu este cu un an mai mare decat colegii sai, si nu avea drept de meci, neintrand in catgorie.



Antrenorul lui Atletico Bucuresti isi asteapta elevii pentru sedinta de dupa meci



Nemteanu Dazie de la AFC Atletico Bucuresti trece prin fata colegilor. Nemteanu este cu un an mai mare decat colegii sai, si nu avea drept de meci, neintrand in catgoria de varsta, si, ca urmare a unei contestatii a lui Dinamo, din aceasta cauza AFC Atletico a pierdut meciul.



Antrenorul echipei AFC Atletico discuta cu elevii sai la sedinta de dupa meci. El i-a felicitat pentru victoria de pe teren, dar le-a reprosat lipsa de la antrenamente, si le-a cerut mai multa daruire.

16 comentarii:

andrei spunea...

Ce vrei sa spui prin "inexistenta investitiilor"?

Anonim spunea...

foarte misto cea cu bucuria dupa gol

Maran spunea...

- "inexistenta investitiilor" inseamna ca nu se baga bani la nici un nivel de juniori decat in doua sau trei locuri in tara, lucru anormal deoarece bani in fotbal se baga! Totul se face la minim, de la echipamente la "cantonamente", antrenamente, meciuri. De obicei toate astea se fac din banii parintilor, iar acei parinti care au bani isi ridica "valoric" copilul, lucru anormal pentru o selectie serioasa, cel putin la ultimele nivele de juniori.
- mersi Bogdan

poqe spunea...

cum le zici tu mai bogdan, ca un om mare

andrei spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
andrei spunea...

ai prea multe povesti, tre' sa alegi. daca vrei sa arati ca sunt conditii de cacat, ai una deja. urmaresti o echipa si te axezi pe chestia asta. da' atunci nu te mai intereseaza cine a dat gol sau in ce parte sar aia la lovitura libera. adica pozezi doar ce iti sustine ideea. orice alta imagine, chiar daca e frumoasa frumoaselor, iti scade valoarea reportajului. poate vrei sa urmaresti unul dintre copiii cu bani. sunt multe variante. trebuie sa alegi.

Anonim spunea...

mi se pare foarte buna ideea ta, de fapt asta e si sensul fotojurnalistului, sa spuna povestea prin imagini, pentru ca o fotografie valoreaza mai mult de o mie de cuvinte.

andrei,
www.andreimoise.blogspot.com

Anonim spunea...

tare astia sunt din agronomie unde stau si eu forzza atletico

Catana Cristian spunea...

Sunt fostul capitan al echipei Atletico Catana Cristian si am dat intamplator peste acest "Un fel de story"..stiam k exista dar uitasem..in leg cu meciul,un meci frumos cu victorie in fata echipei Dinamo o mare amenintare pt noi o echipa mica la vremea aceea ..dar la sf sa aflam k acel "nemteanu" Damaschin marcel adv nume k este introdus pe fals el fiind mai mare cu un an pt categoria junior (89')Conteaza k le-am aratat fotbal..FORTZA ATLETICO

ZuZu spunea...

Sunt Zidaru Cristian...joc la A.F.C Atletico Bucuresti...grupa 94...sincer mi-au dat lacrimile,dupa ce am citit acest story...echipa de atunci mi se pare echivalenta cu echipa de anul trecut de grupa 93...acum grupa 94 a inceput prost campionatu',dar incet ...incepem sa revenim... HAI ATLETICO BUCURESTI !! impreuna cu totii..vom realiza ceva maret la Atletico...

Anonim spunea...

Salut sunt Paul si joc la A.F.C ATLETICO am citit povestea forte urata deoarece nu este corect parca a facut ala diferenta pe teren pt ca era cu un an mai mare ...

Anonim spunea...

si eu joc acum la ATLETICO e un club serios merita CASSIAN(15)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Mihai spunea...

Fratiilor :)) atletico e de domeniul trecutuli...Domar e echipa unde chiar merita sa ajungeti...;) pe bune...aaa si app casiane teai gandit ca poate ala de 88' a marcat chiar golul ???

Anonim spunea...

atletico a avut un singur jucator de mare valoare ontel cristian ,,kiki,,